Historien bag citatplakaterne

Årsagen til  fremspiringen af Constitutio’s citatplakater og kort, finder du i vores families hverdag. Vi har gennem de sidste mange år været igennem gode tider, masser af gode timer og sjove episoder, men i høj grad også meget hårde og følelsesmæssigt svære tider. 

Vores familie tæller 4 mænner, - tre skønne drenge, en enkelt farmand og naturligvis vores mor.  Vores yngste familiemedlem, Ole på 12 år, er kørestolsbruger og har brug for hjælp til alt, da han har en sygdom, som hedder Spinal Muskel Atrofi. Ole har fx hjælpere med sig i skole, hvor de er hans altmuligmænd - han går nemlig i en helt almindelig folkeskoleklasse og trives rigtig godt med hverdagen her. Hans intelligens og tale er helt intakt, og han har skønne og til tider udfordrende holdninger til de fleste ting.

 

Vi lever som en helt almindelig familie i hverdagen, når alt går godt. I perioder har det været rigtig hårdt, det er især, når Ole rammes af sygdomme, som ellers er helt almindeligt for et barn i hans alder. Det betyder for os, at hele familiens følelsesliv får en rutsche tur. Oles lunger kan ikke tåle at have helt almindelige sygdomme som fx en influenza kan være for et barn. Vi bliver som oftest indlagt med Ole i disse tilfælde. I sådanne perioder har vi gjort alt for at holde sammen som familie og støtte hinanden. En rigtig opløftende og optimistisk tilgang har i de perioder været altafgørende for os. Vi har i disse perioder brugt en masse af citaterne, som er på plakaterne. Citaterne har været et redskab til at forstå, støtte, opmuntre og holde rigtige mange gode samtaler ud fra – også sammen med vores to store drenge.

 

En dag fik Søren den idé at mangfoldiggøre dem – de betyder så meget for os, -måske de også kan hjælpe jer på vej.

DSC_0243

Gør hvad der gør dig glad

DSC_0174

Søren Egstrand Andersen

Idémager

mor

Ida Krogh Andersen

Handels- og kommunikationsansvarlig

IMG_1618

Ole Egstrand Andersen

Inspirationskilde